Člani Slovenskega združenja korporativne varnosti gostili direktorja podjetja SBR

10. junij 2020

Novice za člane SKZV

Na junijskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti, ki je tudi tokrat zaradi razmer v Sloveniji potekalo preko spletne platforme, smo gostili direktorja podjetja Silver Bullet Risk (SBR), g. Igorja Zgonca.

Vsebina tokratnega srečanja je bila povezana z upravljanjem s tveganji. SBR je namreč vodilno podjetje v Republiki Sloveniji na področju rešitev za celovito upravljanje in obvladovanje tveganj. Glede na trenutno situacijo je bila tema diskusije z naslovom »Upravljanje tveganj - pred, med in po krizi« ravno pravšnje izhodišče za nadaljevanje razprav, kako v prihodnje naše organizacije bolje pripraviti na krize, ki so pred nami. V okviru predstavitve smo imeli priložnost bolje spoznati zmožnosti, ki jih ponuja aplikacija SBR za upravljanje s tveganji. Po predstavitvi je bilo dovolj priložnosti in odmerjenega časa za razpravo o izkušnjah na področju upravljanja tveganj.

V razpravi so s konstruktivnimi vprašanji in mnenji sodelovali tudi prisotni člani, ki so se tudi tokrat zbrali v lepem številu. Za konec srečanja je predsednik združenja dr. Denis Čaleta povabil vse k ogledu nove številke revije Korporativna varnost, ki dobite na tej povezavi https://www.ics-institut.si/revija-korporativna-varnost.

Revija korporativna varnost št. 23