Člane Slovenskega združenja korporativne varnosti gostilo podjetje SODO

09. junij 2023

Novice za člane SKZV+

Junijsko srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti je gostilo podjetje SODO (Distribucijski operater z električno energijo), ki je tudi korporativni član omenjenega združenja.

Tematika tokratnega srečanja je bila posvečena aktualni vsebini povezani s predstavitvijo vloge SODO v sistemu delovanja elektroenergetike. Predstavitev so izvedli g. Andrej Špenga, g. Andrej Špec in g. Marjan Rak.

Srečanje je otvoril predsednik združenja dr. Denis Čaleta z uvodnim nagovorom, nato pa je predal besedo g. Andreju Špengi, ki je pozdravil člane in na kratko predstavil podjetje SODO. Nato je besedo predal sodelavcu g. Andreju Špecu, ki je skozi zanimivo predstavitev predstavil vlogo družbe SODO v elektroenergetskem sistemu.

Za njim je besedo dobil še g. Marjan Rak, ki je kot programer sistemov SODO skozi primere iz prakse informacijskih sistemov SODO predstavil hiter razvoj modernih in poslovnih spletnih aplikacij ter na kratko opisal razvojno ekipo SODO.

Po izredno zanimivih predstavitvah so člani imeli možnost postaviti vprašanja, na katera sto vsi trije gostitelji z veseljem odgovorili ter razvili odlično debato.

Na koncu se je predsednik združenja dr. Denis Čaleta zahvalil za izvrstno organiziran dogodek in organizatorjema predal plaketo Slovenskega združenja korporativne varnosti.

Srečanje so zaključili ob sproščenem in prijetnem klepetu ter odlični pogostitvi.

 • IMG 8490

  naprej

 • IMG 8494

  nazaj

  naprej

 • IMG 8495

  nazaj

  naprej

 • IMG 8499

  nazaj

  naprej

 • IMG 8510

  nazaj

  naprej

 • IMG 8515

  nazaj