Člane Slovenskega združenja korporativne varnosti gostilo podjetje Reisswolf Slovenija

20. junij 2024

Novice za člane SKZV+

Junijsko, zadnje srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti pred poletnimi počitnicami je gostilo podjetje Reisswolf Slovenija.

Srečanje je bilo organizirano v torek 18. junija 2024 med 16:30 in 19:00 uro. Na tokratnem srečanju so pozornost namenili celovitem varnostnem upravljanju z dokumentacijo. Ker so procesi digitalizacije v naših organizacijah vedno bolj izpostavljeni, je zato upravljanje z dokumentarnim gradivom zelo pomembno za naše organizacije in zagotavlja učinkovito upravljanje z organizacijskim spominom, ki ga predstavlja dokumentacija.

Srečanje je z uvodnim nagovorom otvoril predsednik združenja dr. Denis Čaleta, nato pa je predal besedo mag. Miranu Vršcu, ki je v imenu gostiteljev pozdravil udeležence.

Po tem je sledila predstavitev celovitega in varnega upravljanja z dokumentacijo, ki jo je izvedel g. Matjaž Kocjančič projektni vodja v podjetju Reisswolf.

Predstavil je proces varnega zbiranja in uničevanja dokumentacije, varno fizično hrambo dokumentacije in digitalizacijo vhodne pošte ter skeniranje dokumentacije.

Na koncu pa so člane združenja peljali na ogled njihovega velikega arhiva, kjer so razložili celoten potek hrambe dokumentacije. Nato so sledila še vprašanja članov, ki jih seveda ni bilo malo, gostitelji pa so nanje z velikim veseljem izčrpno odgovorili.

Predsednik Slovenskega združenja za korporativno varnost dr. Čaleta je svojim gostiteljem v zahvalo za odlično organiziran in izredno zanimiv dogodek podelil darilo.

Zadnje srečanje pred dopusti pa so nato zaključili ob prijetnem druženju ob dobrotah z žara in odlični glasbeni spremljavi.

 • Reisswolf 5

  naprej

 • Reisswolf 6

  nazaj

  naprej

 • Reisswolf 7

  nazaj

  naprej

 • Reisswolf 8

  nazaj

  naprej

 • Reisswolf 9

  nazaj

  naprej

 • Reisswolf 1

  nazaj

  naprej

 • Reisswolf 2

  nazaj

  naprej

 • Reisswolf 3

  nazaj