Vizija

Vizija ICS, Ljubljana je ustvarjanje vrhunskega znanja, tehnologij in procesov na področju korporativne varnosti pri obvladovanju celotnega spektra varnostnih tveganj. Z odgovornim in strokovnim izvajanjem celovitih storitev na področju korporacijske varnosti ustvarjamo varnejšo in bogatejšo prihodnost za uporabnike naših storitev in spoznanj.


V Institutu za korporativne varnostne študije – ICS, Ljubljana bomo z dobro organiziranostjo, inovativnim pristopom, vrhunskimi strokovnjaki in opremo ter z uvedenimi rešitvami skrbeli za celovito obvladovanje varnostnih tveganj v poslovnih in drugih okoljih, ekonomsko učinkovitost in zadovoljstvo uporabnikov naših storitev. V tesni povezavi z zainteresiranimi subjekti v javnem in zasebnem okolju bomo zagotavljali dolgoročni razvoj znanstvenih in strokovnih spoznaj s področja korporacijske varnosti. Obvladovanje varnostnih tveganj je eden od bistvenih dejavnikov za doseganje odličnosti in konkurenčnosti, ki sta še posebno izpostavljena v poslovno-ekonomskem okolju.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK