Poslanstvo

Poslanstvo ICS, Ljubljana je združevanje in razvijanje novega znanja, izkušenj, spoznanj, potreb ter uveljavljanje interesov na področju korporacijske varnosti v nacionalnem in mednarodnem okolju.

Ustvarjamo vezi, ki bogatijo ter tako gradimo pot do uspeha!


Poslanstvo inštituta za korporativne varnostne študije se izraža skozi izvajanje razvojno-raziskovalne dejavnosti, proučevanje varnostnih pojavov in izdelavo študij s področja korporacijske varnosti, evalvacijo geopolitičnih varnostnih ocen ranljivosti, tveganj ter groženj v nacionalnem in mednarodnem korporacijskem okolju, izgradnjo celovitih-integralnih varnostnih sistemov, ki obsegajo varovanje ljudi in premoženja, sistemskih ukrepov na področju varovanja tajnosti, sistemskih pristopov na področju informacijske varnosti, organizacije znanstvenih in strokovnih konferenčnih aktivnosti in izobraževanja ter raziskav in razvoja teh področij. Poleg navedenega poslanstva inštituta izvaja v povezavi z opredeljenimi področji tudi standardizacijske in evalvacijske aktivnosti.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK