Člani Slovenskega združenja korporativne varnosti zaključili aktivnosti v letu 2018 z obiskom podjetja Elektro Ljubljana

 

Člani Slovenskega združenja korporativne varnosti smo se v torek 4. decembra 2018 zbrali na zadnjem letošnjem srečanju. Tokrat nas je gostilo podjetje Elektro Ljubljana, ki je med drugim tudi korporacijski član združenja. Podjetje je lastnik elektroenergetske infrastrukture in ima v rokah največje distribucijsko omrežje v Sloveniji.

V prvem delu srečanja so nas gostitelji popeljali na ogled Stare mestne elektrarne, ki je trenutno preurejena v muzej, hkrati pa se notri odvijajo razni kulturno umetniški dogodki.

V drugem delu je predsednik združenja dr. Denis Čaleta v kratkem povzel delo združenja v letu 2018 in naznanil aktivnosti v prihajajočem letu. Posebej gre izpostaviti osrednji dogodek Dneve korporativne varnosti, ki bodo tokrat 13. in 14. marca 2019 (več o dogodku na tej povezavi).

Nadaljevali smo s krajšim strokovnim predavanjem, ki ga je imela ga. Alenka Kolar, sicer  vodja službe informacijsko-komunikacijskih tehnologij v Elektru Ljubljana. Predstavila je poslovni in procesni informacijski sistem v elektro-distribuciji, diskusija pa je bila usmerjena v varnost in zaščito kritične infrastrukture. V strokovni debati po predavanju smo lahko slišali različna mnenja, kako se lotevati tveganj, ki jih danes prinašajo kibernetske grožnje.

V zaključku se je dr. Denis Čaleta, predsednik združenja, zahvalil gostiteljema ga. Alenki Kolar in g. Janiju Škrbcu s predajo plakete združenja in priložnostnih daril. Srečanje smo ob pogostitvi zaključili v prijetnem klepetu in izmenjavi izkušenj s tega področja ter si za konec zaželeli vse dobro v prihajajočem letu 2019.

Fotogalerija

 

DSC_0979   DSC_0983

DSC_0985   DSC_0987

DSC_0989  DSC_09901

DSC_0991   DSC_09922

DSC_0994  DSC_0996

 DSC_0998   DSC_1000

DSC_0999  DSC_1003

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK