Slovensko združenje korporativne varnosti na obisku v podjetju Špica international

 

V okviru oktobrskega srečanja članov Slovenskega združenja korporativne varnosti smo v torek 23. oktobra 2018 obiskali podjetje Špica International, sicer letošnjega prejemnika »Slovenian Grand Security Award« v kategoriji »Najbolj inovativna varnostna rešitev leta«. Podjetje je med drugim tudi korporacijski član združenja.

Srečanje je odprl predsednik združenja dr. Denis Čaleta. Besedo je nato predal gostiteljem. V uvodu je g. Gašper Pintarič v kratkem predavanju prestavil podjetje, nato pa pustil besedo sodelavcu g. Andriji Pušiču, ki nas je vodil skozi zelo zanimivo razpravo na temo »Varnostne rešitve in Cloud - Ali je oblak za visoko varnostne rešitve res prava rešitev?« V zelo aktivni debati so člani združenja predstavili svoj pogled na tematiko. Posebej pa je bila izpostavljena varnost in zaščita kritične infrastrukture.

V drugem delu nas g. Rok Lenardič, vodja razvoja, popeljal skozi razvojni oddelek, ki je srce podjetja. Druženje smo nadaljevali v sproščenem vzdušju ob izvrstni pogostitvi.

V zaključku se je dr. Denis Čaleta, predsednik Slovenskega združenja za korporativno varnost, direktorju podjetja g. Tonetu Stanovniku zahvalil za gostoljubnost s predajo plakete združenja in priložnostnih daril. Posebej je bilo izpostavljeno, da so priložnosti za neposredno izmenjavo dobre prakse in izkušenj redka priložnost, ki jo v okviru Slovenskega združenja za korporativno varnost še posebej skrbno negujemo. Srečanje smo zaključili v prijetnem klepetu in izmenjavi izkušenj s tega področja.

Fotogalerija

 

DSC_0901 DSC_0902

DSC_0903 DSC_0904

DSC_0905 DSC_0906

DSC_0907 DSC_0908

DSC_0910 DSC_0911

DSC_0913 DSC_0914

DSC_0917 DSC_0919

DSC_0920

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK