Generalni direktor Policije g. Simon Velički na obisku pri Slovenske združenju korporativne varnosti

 

Gost tokratnega srečanja Slovenskega združenja korporativne varnosti je bil Generalni direktor Policije g. Simon Velički. Srečanje smo na povabilo g. Korenjaka, vodje varnosti TS, organizirali v multimedijski dvorani na Telekomu Sloveniji, ki je med drugimi tudi korporacijski član združenja.

S predsednikom Slovenskega združenja korporativne varnosti izr. prof dr. Denisom Čaleto sta v vodenem pogovoru odprla nekaj težiščnih dilem, ki jih pred organizacije nacionalne varnosti prinašajo dinamične spremembe v varnostnem okolju. Generalni direktor Policije je predstavil vizijo razvoja Policije v trenutnih razmerah in izpostavil nekaj ključnih izzivov pred katerimi se nahaja organizacija, ki jo trenutno vodi. Posebej gre izpostaviti pomen sodelovanja med Policijo in določenimi interesnimi združenji, med katerimi ima Slovensko združenje za korporativno varnost posebno mesto, ki s svojo platformo nudi odlično izhodišče za javno zasebno partnerstvo. Ocenil je, da nas predvsem novi varnostni izzivi silijo v tesnejše sodelovanje in izmenjavo izkušenj ter dobrih praks. V želji tesnejšega sodelovanje je bilo generalnemu direktorju dano vabilo za korporacijsko članstvo Policije v Slovenskem združenju korporativne varnosti.

V zahvalo je dr. Čaleta gostu izročil posebno plaketo Slovenskega združenja korporativne varnosti z vgraviranimi temeljnimi simboli in izreki združenja in sicer "Ustvarjamo vezi, ki bogatijo ter tako gradimo pot do uspeha" ter "Ab uno disce omnes" (po enem spoznaj vse).

Srečanje smo zaključili v prijetnem klepetu in izmenjavi izkušenj s tega področja.

Fotogalerija

 

DSC_0631   DSC_0634

DSC_0636  DSC_0640

DSC_0641  DSC_0642

DSC_0648  DSC_0650

DSC_0651  DSC_0655

DSC_0656   DSC_0659 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK