Delavnica

»KAKO PREPREČITI VARNOSTNA TVEGANJA MOBILNIH KOMUNIKACIJ?«

22. oktober 2015 od 9.00 do 13.00 ure, Plaza hotel Ljubljana

Delak2_-_Kopija


V dinamičnem poslovnem okolju si težko predstavljamo svoje poslovanje brez uporabe telefona, interneta in ostalih informacijskih in komunikacijskih poti. Pri uporabi navedene komunikacijske tehnologije pa smo vsakodnevno izpostavljeni tveganjem, ki lahko pomembno vplivajo na naše delovanje in poslovni uspeh. Vsakodnevna praksa prisluškovanja, vdora v komunikacijsko-informacijske sisteme, zloraba identitete in ključnih informacij ter druge grožnje nas silijo k streznitvi, da je potrebno povečati naše zavedanje o varnosti uporabe sodobnih poti komunikacije. Se zavedamo, da smo lahko mi naslednji, ko nam bo nekdo prisluškoval pri našem pogovoru preko svojega mobilnega telefona?

Najpogostejše vprašanje je kaj storiti?

  1. Prvi korak je vsekakor povečati zavedanje o nevarnostih in se seznaniti z najpogostejšimi načini zlorab sodobnih komunikacijskih tehnologij;
  2. Z ustreznimi varnostnimi ukrepi in uporabo dodanih zaščitnih sistemov, ki ne predstavljajo nujno velikih finančnih stroškov, svojo komunikacijo narediti bolj varno.

ČE SE ZAVEDATE NEVARNOSTI VDORA V VAŠO MOBILNO KOMUNIKACIJO, PRIPRAVLJENE DELAVNICE NE SMETE ZAMUDITI!

 

Zaradi navedenega smo pripravili praktično strokovno delavnico z naslovom »Kako obvladati tveganja telefonskih komunikacij«, ki bo izvedena 22. oktobra 2015 v Ljubljani. Delavnica bo potekala v organizaciji Instituta za korporativne varnostne študije, ICS-Ljubljana, vodil pa jo bo priznani strokovnjak dr. Matej Kovačič iz Instituta Jožef Stefan.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK