Delavnica

»NOTRANJA PREVARA: KAKO ZMANJŠATI NJENO VERJETNOST?«

23. september 2015 od 9.00 do 13.00 ure,

Plaza hotel Ljubljana

sept_anigif4


NAJ VAS REALNOST TVEGANJ POVEZANIH S PREVARAMI  V VAŠIH ORGANIZACIJAH NE DOHITI NEPRIPRAVLJENE!

 

Zaradi tega vas vabimo na strokovno delavnico z naslovom: »Notranje prevare: kako zmanjšati njihovo verjetnost?«, ki bo izvedena 23. septembra 2015 v Ljubljani. Delavnica bo potekala v organizaciji Instituta za korporativne varnostne študije, ICS-Ljubljana, vodil pa jo bo priznani mednarodni strokovnjak dr. Brane Bertoncelj, ki je ekspert na področju managementa korporativne varnosti povezanih z različnimi področji družbenega življenja.

 

Tema delavnice je zelo aktualna, saj se notranje prevare dogajajo v velikih ali malih organizacijah, v različnih panogah in geografskih lokacijah. Notranja prevara lahko povzroči velike finančne izgube (stroški škod so največji med vsemi vrstami tveganj), pravne stroške, uniči ugled organizacije in v delovno okolje organizacije prinaša nezaupanje med zaposlene. Možnosti za prevare so brezmejne, omejene so le s posameznikovo domišljijo, motivom in priložnostjo, zato notranje prevare ne smemo utemeljevati z njeno  verjetnostjo, da se bo nekaj zgodilo, ampak z možnimi posledicami.

Na omenjeni delavnici vas bomo opremili z znanjem in informacijami o vzrokih nastanka, indikatorjih odkrivanja, vzvodih za njeno preprečevanje in seveda pregledom dobrih praks ter realnih primerov, ki bodo omogočali kvaliteten proces učenja iz izkušenj.

 

V kolikor potrebujete vzvode za preprečevanje tveganj povezanih s prevarami v vaši organizaciji te delavnice preprosto NE SMETE ZAMUDITI!

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK