6. mednarodna konferenca »Dnevi korporativne varnosti 2015«

Mednarodna konferenca Dnevi korporativne varnosti z osrednjo temo »Korporativna varnost kot orodje v rokah strateškega managementa«, predstavlja tematsko znanstveno in strokovno srečanje vseh, ki se srečujejo s problemi upravljanja varnostnih tveganj v sodobnem varnostnem okolju. V okviru dnevov korporativne varnosti bo potekala tudi 2. mednarodna konferenca z nazivom »Informacijska varnost - danes in jutri" z osrednjo temo »Ali res razumemo kako obvladovati informacijska tveganja?«. Omenjeni konferenci predstavljata osrednja znanstvena in strokovna dogodka v regiji na področju korporativne varnosti.

 

Pomembni datumi:

  • Oddaja končne verzije predstavitve 09. marec 2015

  • Zadnja možnost prijave na konferenco 17. marec 2015

  • Izvedba mednarodne konference 18. in 19. marec 2015

 

.....

 

 

anigif


Namen konference

Mednarodna 6. konferenca »Dnevi korporativne varnosti 2015« predstavlja tematsko znanstveno in strokovno srečanje vseh, ki se srečujejo s problemi upravljanja varnostnih tveganj v sodobnem varnostnem okolju s posebnim poudarkom na informacijskih tveganjih. Omenjena konferenca predstavlja osrednjo znanstveno in strokovno konferenco v regiji na področju korporativne varnosti in v okviru tega še posebej informacijskih in kibernetskih tveganj.

Cilj konference je predstaviti najnovejša spoznanja in raziskovalne ugotovitve, primere dobre prakse ter primere uspešnih prenosov znanj v prakso, omogočiti neposreden stik med teoretiki in praktiki ter pospešiti razgrinjanje in reševanje aktualnih problemov s področja korporativne varnosti.

 

Generalni sponzor                       Zlati Sponzor                               Srebrni sponzor                                 Bronasti sponzor

logo_kzp_-_Kopija     Zarja TS_ALogo_enovrsticni_RGB_-_Kopija PS_20let_logo_2_CMYK 

                                                                                                                                                                             ELES_logotip_RGB     

Organizatorja             

 

logo ics

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK