Nacionalni strokovni posvet z naslovom »Računalniška kriminaliteta in kibernetska tveganja - informacijska varnost podjetij« 

 

Dogodek bo potekal v organizaciji Instituta za korporativne varnostne študije, Slovenskega združenja korporativne varnosti in SE Europe Corporate Security Associoation.

Nacionalni posvet bo prvenstveno namenjen dvigovanju družbenega zavedanja o pomenu obvladovanja informacijskih tveganj v slovenskem gospodarstvu. Zadnji primeri vdorov v informacijske sisteme slovenskih podjetij in prikrite finančne transakcije kažejo na porast primerov računalniškega kriminala z namenom nepooblaščenega in protipravnega pridobivanja finančnih sredstev.

Pomembni datumi:

30. april 2013 - Rok za uveljavljanje popusta za zgodnje prijave.

13. maj 2013 - Zadnji možen rok za prijavo na strokovni posvet.

10. maj 2013 - Končni program in podrobne informacije o konferenci. Po e-pošti.

14. maj 2013 - Zadnji rok za plačilo kotizacije udeležencev na strokovnem posvetu.

14. maj 2013 - Nacionalni strokovni posvet.


Organizatorji dogodka:

 

 

 

ICS Center za informacijsko varnost

 

Instutut za korporativno varnostne študije z ustanovitvijo ICS Centra za informacijsko varnost sistematično nadgrajuje prenos novih spoznanj in dobrih praks do končnih uporabnikov, ki se pojavljajo v javnem in zasebnem okolju. Preverjene rešitve temelječe na novih raziskavah in spoznanjih so tisti kvalitetni pogoj za uspešno rešitev problemov in izzivov, ki jih prinaša dinamično varnostno okolje. 

 

 

 

 

 

 

 

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK