Nacionalni strokovni posvet z naslovom »Korporativna varnost in vloga nadzornih mehanizmov - inovativni pristopi« 

 

Dogodek bo potekal v organizaciji Instituta za korporativne varnostne študije, Slovenskega združenja korporativne varnosti in SE Europe Corporate Security Associoation.

Tokratna rdeča nit srečanja je namenjena nadzornim mehanizmom in njihovi vlogi pri delovanju celovitega sistema obvladovanja tveganj v korporacijskem okolju. Nadzorni mehanizmi kot so nadzorni sveti, notranja kontrola in revizija, računovodski nadzor, varnostni management, inšpekcijske službe, organi pregona in drugi so tisto osnovno orodje, ki zagotavlja lastnikom ustrezen nadzor v korporacijskih okoljih in jim posredno omogoča sistematično spremljanje stanja in razvoja. Korporativna varnost je soodvisno povezana z učinkovitimi procesi nadzorstva tako znotraj kot zunaj korporacijskega okolja.

 Ob tem pa se pojavljajo tudi pomembne dileme na katere bodo cenjeni predavatelji opozili in podali določene rešitve.

Pomembni datumi:

05. februar 2013 - Zadnji možen rok za prijavo na strokovni posvet oz. do zapolnitve prostih mest.

02. februar 2013 - Končni program in podrobne informacije o konferenci. Po e-pošti.

07. februar 2013 - Nacionalni strokovni posvet.

 

Udeležba na dogodku je brezplačna. Zaradi omejenih prostorskih zmogljivosti je potrebno izvesti prijavo preko spletne aplikacije.


Organizatorja dogodka

 

                                    

 

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK