Nacionalni strokovni posvet z naslovom »Novi trendi in izzivi na področju obvladovanja tveganj s pomočjo video-nadzornih sistemov« 

 

Dogodek bo potekal v organizaciji Instituta za korporativne varnostne študije, Slovenskega združenja korporativne varnosti in SE Europe Corporate Security Associoation.

Tokratna rdeča nit srečanja je namenjena predstaviti pomena celovitega obvladovanja tveganj pri delovanju organizacij in v tem okviru še posebej izpostavljeno vlogo video-nadzornih sistemov. Nove tehnologije in razvoj video-nadzornih sistemov omogoča, da ta segment v sistemu integralnega varnostnega sistema dobiva vedno pomembnejšo vlogo. Ob tem pa se pojavljajo tudi pomembne dileme na katere bodo cenjeni predavatelji opozili in podali določene rešitve.

Pomembni datumi:

15. september 2012 - Zadnji možen rok za prijavo na strokovni posvet oz. do zapolnitve prostih mest.

14. september 2012 - Končni program in podrobne informacije o konferenci. Po e-pošti.

18. september 2012 - Nacionalni strokovni posvet.

 

Udeležba na dogodku je brezplačna. Zaradi omejenih prostorskih zmogljivosti je potrebno izvesti prijavo preko spletne aplikacije (ker je dogodek brezplačen naj vas v aplikaciji ne zmoti vprašanje vazano na plačnika - v aplikaciji izpolnjujte vse ostale zahtevane podatke!).

 


                                           

Organizator dogodka Generalna sponzorja:

 

                                    

 

 

 

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK