Nacionalni strokovni posvet z naslovom »Obvladovanje ključnih informacij v organizacijah – arhiviranje in uničevanje dokumentarnega gradiva«

 

Dogodek bo potekal v organizaciji Inštituta za korporativne varnostne študije. Generalni pokrovitelj dogodka je korporacija Reisswolf Slovenija.

Tokratna rdeča nit srečanja je namenjena problematiki obvladovanja ključnih informacij v organizacijah javnega in zasebnega okolja. Poseben poudarek bo namenjen sistemskemu in celovitemu pristopu varovanja tajnosti, poslovnih skrivnosti ter osebnih podatkov kateri so nujni za nemoteno varno in pravno ustrezno delovanje organizacij. Problematika bo obravnavana z različnih zornih kotov s poudarkom na dobrih praksah, katerih prikaz bo usmerjen v učinkovite rešitve na področju arhiviranja in uničevanja dokumentacije in drugih medijev, ki vsebujejo občutljive podatke. 

 Pomembni datumi:

14. november 2011 - Zadnji možen rok za prijavo na strokovni posvet.

14. november 2011 - Končni program in podrobne informacije o konferenci. Po e-pošti.

16. november 2011 - Nacionalni strokovni posvet.

 

Udeležba na dogodku je brezplačna. Zaradi omejenih prostorskih zmogljivosti je potrebno svoj prihod potrditi na elektronski naslov: info@ics-institut.si 


                                              
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK