Problematika varovanja v trgovskih centrih – dileme,  izzivi in rešitve

Srečanje je namenjeno spoznavanju tekoče problematike na področju celovitega obvladovanja varnostne problematike v dejavnosti trgovine, neposrednega fizičnega in tehničnega varovanja prodajnega blaga in načinih zmanjševanja inventurnih primanjkljajev, katerih vzrok izhaja in kaznivih ravnanj in dejanj.

Pomembni datumi:

07. februar 2011 - Rok za uveljavljanje popusta za zgodnje prijave.

16. februar 2011 - Zadnji možen rok za prijavo na strokovni posvet.

14. februar 2011 - Končni program in podrobne informacije o konferenci. Po e-pošti.

17. februar 2011 - Zadnji rok za plačilo kotizacije udeležencev na strokovnem posvetu.

18. februar 2011 - Strokovni posvet.


Spoštovani,

obveščamo vas, da se bo strokovni posvet z naslovom »Problematika varovanja v trgovskih centrih – dileme,  izzivi in rešitve«, pričel v petek 18. februarja 2011 ob 09,00 uri v konferenčni dvorani M hotela v Ljubljani.

Tokratna rdeča nit srečanja je namenjena spoznavanju tekoče problematike na področju celovitega obvladovanja varnostne problematike v dejavnosti trgovine, neposrednega fizičnega in tehničnega varovanja prodajnega blaga in načinih zmanjševanja inventurnih primanjkljajev, katerih vzrok izhaja in kaznivih ravnanj in dejanj. Nesistemski pristop k obvladovanju varnostne problematike v dejavnosti trgovine in neposrednih prodajnih okoljih se negativno izkazuje skozi povečevanje inventurnih primanjkljajev, ki direktno negativno vplivajo na poslovni rezultat podjetja posredno pa tudi na dobro ime konkretnega trgovskega podjetja.

Menimo, da vam bo strokovni posvet ponudil pojasnila in odgovore na vprašanja, izzive ter dileme s področja varovanja prodajnega blaga.

 

Cilj strokovnega posveta je predstaviti celovit pristop k obvladovanju tveganj v prodajnih okoljih in na ta način nakazati rešitve, ki jih bodo udeleženci posveta lahko takoj prenesli v prakso. S tem bodo lahko takoj  začeli vzpostavljati učinkovitejši sistem obvladovanja tveganj in varovanja prodajnega blaga, ki bo neposredno vplival na zmanjšanje inventurnih primanjkljajev in izboljšal poslovni rezultat podjetja.

Pričakujemo, da se bo dodana vrednost posveta, poleg vsega, izrazila ravno skozi razpravo, ki jo boste obogatili s svojimi izkušnjami, dilemami in vprašanji.

Posvet bomo zaključili z manjšo pogostitvijo.

Veselimo se srečanja z vami!

mag. Miran Vršec                                                                            doc. dr. Denis Čaleta, ICS
direktor ICS                                                                            Predsednik organizacijskega odbora
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK