Standardizacija in akreditacija v procesih zagotavljanja korporativne varnosti

Srečanje je namenjeno uveljavljanju procesov standardizacije in akreditacije na področje celovitega zagotavljanja korporacijske varnosti. Standardizacija procesov in akreditacija izpolnjevanja vseh potrebnih zahtev, sta dve zelo pomembni orodji vodstvenim strukturam in varnostnim managerjem v organizacijah, ki k obvladovanju tveganj pristopajo sistemsko in načrtno.

Pomembni datumi:

05. november 2010 - Rok za uveljavljanje popusta za zgodnje prijave.

15. november 2010 - Zadnji možen rok za prijavo na strokovni posvet.

14. november 2010 - Končni program in podrobne informacije o konferenci. Po e-pošti.

16. november 2010 - Zadnji rok za plačilo kotizacije udeležencev na strokovnem posvetu.

16. november 2010 - Strokovni posvet.


Spoštovani,

obveščamo vas, da se bo strokovni posvet z naslovom »Standardizacija in akreditacija v procesih zagotavljanja korporativne varnosti«, pričel v torek 16. november 2010 ob 09,00 uri v konferenčni dvorani M hotela v Ljubljani.

Tokratna rdeča nit srečanja je namenjena uveljavljanju procesov standardizacije in akreditacije na področje celovitega zagotavljanja korporacijske varnosti. Standardizacija procesov in akreditacija izpolnjevanja vseh potrebnih zahtev, sta dve zelo pomembni orodji vodstvenim strukturam in varnostnim managerjem v organizacijah, ki k obvladovanju tveganj pristopajo sistemsko in načrtno. Navedeni procesi predstavljajo nujen predpogoj za izkazovanje odličnosti posameznega gospodarskega in javnega subjekta ter predstavljajo pomembno konkurenčno prednost pred njihovimi konkurenti v zahtevnem globalnem okolju.

Menimo, da vam bo strokovni posvet ponudil pojasnila in odgovore na vprašanja, izzive ter dileme s področja standardizacije in evalvacije procesov na področju zagotavljanja korporativne varnosti.

Cilj strokovnega posveta je predstaviti najnovejše zakonske zahteve, primere dobre prakse ter primere uspešnih prenosov znanj v prakso, omogočiti neposreden stik med teoretiki in praktiki ter pospešiti razgrinjanje in reševanje aktualnih problemov na področju upravljanja varnostnih tveganj v organizacijskem procesu s pomočjo orodij, ki jih predstavljata standardizacija in akreditacija.

Pričakujemo, da se bo dodana vrednost posveta, poleg vsega, izrazila ravno skozi razpravo, ki jo boste obogatili s svojimi izkušnjami, dilemami, predlogi in vprašanji.

Za vse ostale informacije o organizatorju dogodka in samem dogodku ter prijavi na nacionalni posvet lahko najdete na spletni strani www.ics-institut.si.

Vljudno vabljeni vsi:

  • vodstva organizacij in vodje na različnih ravneh vodenja,
  • skrbniki procesov in organizatorji poslovanja,
  • varnostni managerji in strokovnjaki,
  • predstavniki vodstva za sisteme vodenja procesov,
  • vsi, ki sodelujejo v procesih implementacije standardov,
  • vsi, ki se ukvarjate z akreditacijskimi aktivnostmi,
  • vsi, ki želijo bolj podrobno razumeti pomen standardizacije in evalvacije na področju zagotavljanja korporativne varnosti v zasebnih in javnih okoljih.

Veselimo se srečanja z vami!

mag. Miran Vršec doc. dr. Denis Čaleta, ICS
direktor ICS Predsednik organizacijskega odbora
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK