2. Strokovni posvet »Varovanja javnih zbiranj - dileme in izzivi uveljavljanja nove zakonodaje«

Srečanje je namenjeno spoznavanju zakonodaje s področja varovanja javnih zbiranj, nove Uredbe o obveznem organiziranju službe varovanja na javnih prireditvah in s tem povezano problematiko s področja varovanja javnih zbiranj in prireditev na prostem in v zaprtih prostorih (nočnih klubih, diskotekah in podobnih objektih).

Pomembni datumi:

05. september 2010 - Rok za uveljavljanje popusta za zgodnje prijave

18. september 2010 - Zadnji možen rok za prijavo na strokovni posvet

16. september 2010 - Končni program in podrobne informacije o konferenci. Po e-pošti.

18. september 2010 - Zadnji rok za plačilo kotizacije udeležencev na strokovnem posvetu.

21. september 2010 - Strokovni posvet


Spoštovani,

obveščamo vas, da se bo drugi strokovni posvet z naslovom »Varovanje javnih zbiranj - dileme in izzivi uveljavljanja nove zakonodaje«-2, pričel v torek 21. septembra 2010 ob 09,30 uri v konferenčni dvorani hotela M v Ljubljani.

Tokratna rdeča nit srečanja je namenjena spoznavanju zakonodaje s področja varovanja javnih zbiranj, nove Uredbe o obveznem organiziranju službe varovanja na javnih prireditvah in s tem povezano problematiko s področja varovanja javnih zbiranj in prireditev na prostem in v zaprtih prostorih (nočnih klubih, diskotekah in podobnih objektih). Močno se je namreč razširil krog zavezancev na področju dejavnosti organiziranja javnih zbiranj in jim opredelil jasne naloge na področju organizacije službe varovanja, njenega načrtovanja in poročanja o izvedbi aktivnosti na MNZ ter kazensko in materialno odgovornost (tudi za lastnike podjetij in ustanov, ki izvajajo omenjeno dejavnost) v primeru nespoštovanja omenjenih predpisov.


Menimo, da vam bo strokovni posvet ponudil pojasnila in odgovore na vprašanja, izzive ter dileme s področja varovanja javnih zbiranj in prireditev.

Cilj strokovnega posveta je predstaviti najnovejše zakonske zahteve, primere dobre prakse ter primere uspešnih prenosov znanj v prakso, omogočiti neposreden stik med teoretiki in praktiki ter pospešiti razgrinjanje in reševanje aktualnih problemov na področju upravljanja varnostnih tveganj v organizacijskem procesu javnih zbiranja prireditev.

Pričakujemo, da se bo dodana vrednost posveta, poleg vsega, izrazila ravno skozi razpravo, ki jo boste obogatili s svojimi izkušnjami, dilemami in vprašanji.

Posvet bomo zaključili z manjšo pogostitvijo.

Vljudno vabljeni vsi zavezanci po uredbi, ki obsegajo:

Gospodarske družbe in samostojne podjetnike, posameznike ali društva ter druge organizacije, določene s predpisom, statutom ali pravili, ki v svojih poslovnih prostorih, kateri so namenjeni za opravljanje te dejavnosti, kot svojo redno dejavnost prireditve organizirajo, v okviru dejavnosti gostinskega obrata, ki ponuja mehansko ali živo glasbo za ples oziroma družabni program (diskoteke in nočni klubi) oziroma takšne prireditve organizira v okviru drugih dejavnosti za prosti čas (diskoteke ali nočni klubi brez strežbe pijač).

Prijavite se lahko preko prijavnega obrazca najkasneje do 18. septembra 2010. Strokovni posvet se bo izvedel v primeru zadostnega števila prijavljenih udeležencev.

Za vse ostale informacije o organizatorju dogodka in samem dogodku ter prijavi na nacionalni posvet lahko najdete na spletni strani www.ics-institut.si.

Veselimo se srečanja z vami!

 
mag. Miran Vršec dr. Denis Čaleta, ICS
direktor ICS Predsednik organizacijskega odbora

 

Pokrovitelji:
Povej naglasnova_panorama_logo
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK