Mednarodni posvet s področja »Varnostnega managmenta«

Mednarodni posvet s področja »Varnostnega managmenta« je imel za osrednjo temo »upravljanje varnostnih tveganj povezanih z varovanjem kritične infrastrukture«. Mednarodni posvet je bil izvedel 17. maja 2010 v konferenčni dvorani Centra Evropa v Ljubljani.

Pomembni datumi:

15. april 2010 - Rok za uveljavljanje popusta za zgodnje prijave

10. maj 2010 - Zadnji možen rok za prijavo na mednarodni posvet

11. maj 2010 - Končni program in podrobne informacije o konferenci. Po e-pošti.

14. maj 2010 - Zadnji rok za plačilo kotizacije udeležencev na mednarodnem posvetu.

17. maj 2010 - Mednarodni posvet


Spoštovani udeleženci mednarodnega posveta!

Vodilna tema Mednarodni posvet s področja "Varnostnega managmenta" bo »upravljanje varnostnih tveganj povezanih z varovanjem kritične infrastrukture«.

 

Uvodna beseda

Mednarodni posvet s področja »Varnostnega managmenta«, ki se bo odvijal v ponedeljek 17. maja 2010 v konferenčni dvorani Centra Evropa, je tematsko strokovno srečanje vseh, ki se srečujejo s problemi upravljanja varnostnih tveganj v sodobnem varnostnem okolju. V sodobni družbi tveganj in ogrožanj je varnost dobrina, katera potrebuje vse več pozornosti in sistemskega pristopa. Ustrezen sistemski pristop pri zagotavljanju varnosti v podjetjih in drugih organizacijah javnega in zasebnega okolja prinaša koristi, ki se odražajo na področju konkurenčnosti, sposobnosti preživetja in razvoja v zelo zahtevnih finančnih okoliščinah ter zagotavlja ustrezno delovanje organizacije v stalno se spreminjajočem varnostnem okolju obremenjenim z najrazličnejšimi oblikami varnostnih tveganj in groženj. Namen srečanja je odpreti razpravo o problematičnih aktualnih vsebinah in praksi, pri čemer je bistveni poudarek na predstavitvi rešitev v posameznih primerih.

Tokratna rdeča nit srečanja je namenjena upravljanju varnostnih tveganj povezanih z varovanjem kritične infrastrukture.

Menimo, da vam bo mednarodni posvet, ki se bo zaključil z okroglo mizo na kateri bodo udeleženi vabljeni gostje, ki delujejo v javnem in poslovnem okolju, ponudil pojasnila in odgovore na vprašanja, izzive ter dileme, zato vas vabimo, da se ga udeležite in na njem tudi aktivno sodelujete. Pričakujemo, da se bo dodana vrednost nacionalnega posveta, poleg vsega, izrazila ravno skozi razpravo, ki jo boste obogatili s svojimi izkušnjami, dilemami in vprašanji.

  

Cilj mednarodnega posveta je predstaviti najnovejša spoznanja in raziskovalne ugotovitve, primere dobre prakse ter primere uspešnih prenosov znanj v prakso, omogočiti neposreden stik med teoretiki in praktiki ter pospešiti razgrinjanje in reševanje aktualnih problemov na področju upravljanja varnostnih tveganj.

Vljudno vabljeni:

  • Varnostni managerji;
  • Zavarovalni agenti;
  • Osebe odgovorne za področje varnosti v podjetjih in javni upravi;
  • Lastniki podjetij;
  • Predstavniki javne uprave;
  • Management podjetij;
  • Strokovnjaki za področje kakovosti;
  • Vsi, ki vas tematika posveta zanima.

 

Veselimo se srečanja z vami!
 

mag. Miran Vršec, Direktor ICS

dr. Denis Čaleta, ICS, Predsednik organizacijskega odbora

Pokrovitelji:
nova_panorama_logo
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK