8. mednarodna konferenca »Dnevi korporativne varnosti«

KDAJ - 15. in 16. marec 2017

KJE - Kristalna palača, Ljubljana

 

Mednarodna konferenca Dnevi korporativne varnosti z osrednjo temo »Interdisciplinarni pristop k učinkovitosti upravljanja tveganj v poslovnih organizacijah«, predstavlja tematsko znanstveno in strokovno srečanje vseh, ki se srečujejo s problemi upravljanja varnostnih tveganj v sodobnem varnostnem okolju. V okviru dogodka bo potekala tudi 4. mednarodna konferenca »Informacijska varnost - danes in jutri" z osrednjo temo "Učinkovito javno-zasebno partnerstvo kot predpogoj za obvladovanje kibernetskih tveganj".  Omenjeni konferenci predstavljata osrednja znanstvena in strokovna dogodka v regiji na področju korporativne varnosti.

V okviru otvoritvene slovesnosti bo potekala podelitev pomembne slovenske nagrade z nazivom "Slovenian Grand Security Award" za leto 2017.

 

slo_spodaj


Slovenian Grand Security Award

Slovenska velika nagrada varnosti je največja nagrada s področja varnosti v Republiki Sloveniji, ki se podeljuje izbranim institucijam in posameznikom za njihov inovativni prispevek na področju razvoja in uveljavljanja varnosti. Nagrado podeljuje Institut za korporativne varnostne študije, ICS-Ljubljana, v sodelovanju s Slovenskim združenjem korporativne varnosti. Letošnji nagrajenci so: 
  • Najbolj varno podjetje - ELES d.o.o.
  • Korporativno varnostni manager leta - mag. Marko Potokar, Lek d.d.
  • Najbolj inovativna varnostna rešitev - Interblock d.d.. 
  • Najboljša knjiga s področja varnosti - prof. dr. Bojan Dobovšek
  • Inovativna medijska promocija varnosti - Informativna oddaja ODMEVI 
  • Najbolj varno mesto in Najbolj varna občina - Mestan občina Ljubljana in Občina Sevnica
.
Podelitev se je zgodila 15. marca 2017 v okviru mednarodne konference Dnevi korporativne varnosti v Ljubljani. Več sami podelitvi lahko preberete na tej povezavi  internet

 

ICS-205   ICS-54

 

Arhiv preteklih podelitev

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK