9. mednarodna konferenca »Dnevi korporativne varnosti«

KDAJ - 14. in 15. marec 2018

KJE - Kristalna palača, Ljubljana

 

Mednarodna konferenca »Dnevi korporativne varnosti«, predstavlja tematsko znanstveno in strokovno srečanje vseh, ki se srečujejo s problemi upravljanja varnostnih tveganj v sodobnem varnostnem okolju. V okviru dogodka bo potekala tudi 5. mednarodna konferenca »Informacijska varnost - danes in jutri".  Omenjeni konferenci predstavljata osrednja znanstvena in strokovna dogodka v regiji na področju korporativne varnosti.

V okviru otvoritvene slovesnosti bo potekala podelitev pomembne slovenske nagrade z nazivom "Slovenian Grand Security Award" za leto 2018.

 

Oglejte si video o konferenci!

spodaj_slo2


Lokacija dogodka


KRISTALNA PALAČA

Ameriška ulica 8

1000 Ljubljana

 

www.kristalna-palaca.com

kristalna_palaa_slike

 

 • Kongresna dvorana s sodobno arhitekturno zasnovo se nahaja v drugem nadstropju Kristalne palače
 • Je večnamenska, lahko se deli na dva samostojna dela ter se priredi glede na vrsto dogodka, tako, da so možne različne postavitve, kot na primer delavnice, okrogle mize, itd...
 • Sprejme do 200 udeležencev
 • Z najnovejšo tehnološko opremo omogoča nadstandardno počutje udeležencev, s pomočjo naravne svetlobe, vpihavanjem velikih količin svežega zraka z najsodobnejšim sistemom prezračevanja
 • Prostor je trenutno najbolj vrhunsko in sodobno tehnično opremljen, z možnostjo mednarodnih konferenc, z brezžičnim digitalnim prevajanjem ter z dvema prevajalskima kabinama
 • Vsem uporabnikom je na voljo zmogljivo brezžično omrežje
 • Popolna avdio video oprema z digitalnim konferenčnim sistemom, ki poleg simultanega prevajanja omogoča tudi tekoče snemanje dogodka z arhiviranjem
 • Zagotovljena brezplačna parkirna mesta za udeležence

 

Možna namestitev

 

Namestitev je možna v hotelu Radisson Blu Plaza, ki je oddaljen od kongresne dvorane le 5 min (peš).

 

Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana

Bratislavska cesta 8

1000 Ljubljana

info.ljubljana@radissonblu.com

Radisson_logo_-_Kopijahotel

 

Nov najmodernejši in največji hotel z 236 sobami ter luksuznimi apartmaji v Ljubljani, v poslovnem, trgovskem in zabaviščnem središču BTC , z zagotovljenimi parkirnimi mesti, odlično in cenovno ugodno povezavo s centrom mesta, letališčem ter avtocesto.

 

Za vas smo pripravili posebno ugodno ponudbo za nastanitev v hotelu in druge potrebne storitve, ki bodo omogočile vaš prihod in bivanje na konferenci še posebej prijetno.

 

Cena:

Superior soba - 1 oseba - 91 EUR/dan (za udeležence konference)

 

Cena vsebuje:

 • nočitev z bogatim samopostrežnim zajtrkom
 • brezplačni Wi-Fi v hotelu in hotelskih sobah
 • brezplačno uporabo hotelskega fitnesa
 • prost vstop v Vodno mesto Atlantis in termalni del

* Cena ne vključuje turistične takse (1,27 EUR  na osebo/dan), parkinga.

 

Rezervacija nastanitve je možna preko e-naslova info(at)ics-institut.si ali pa se obrnete ditektno na hotel (e-naslov: spela.zupanc(at)radissonblu.com, sklic "ICS Inštitut").

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK