4. Mednarodna konferenca »Dnevi korporativne varnosti 2013«

Mednarodna konferenca Dnevi korporativne varnosti z osrednjo temo »Upravljanje korporativne varnosti - novi pristopi in izzivi prihodnosti«, predstavlja tematsko znanstveno in strokovno srečanje vseh, ki se srečujejo s problemi upravljanja varnostnih tveganj v sodobnem varnostnem okolju. Omenjena konferenca predstavlja osrednjo znanstveno in strokovno konferenco v regiji na področju korporativne varnosti.

 

Pomembni datumi:

  • Prijava naslovov referatov 08. januar 2013

  • Obvestilo avtorjem o sprejetju prijave referatov do 10. januarja 2013

  • Oddaja referatov 20. februar 2013

  • Oddaja končne verzije referatov v primeru recenzijskih dopolnil 05. marec 2013

  • Zadnja možnost prijave na konferenco 19. marec 2013

  • Izvedba znanstvene konference 20. in 21. marec 2013


Konferenca »Dnevi korporativne varnosti« potrdila sloves največjega korporativno varnostnega dogodka v regiji

 

Uspešno se je končala mednarodna konferenca "Dnevi korporativne varnosti". Udeležba več kot 100 udeležencev in visokih gostov iz širšega regijskega prostora je ponovno dokazala, da je dogodek nedvomno postal najkvalitetnejši regijski dogodek na področju korporativne varnosti. Pomen dogodka so s svojo prisotnostjo in svečanimi nagovori potrdili tudi g. Mitja Bervar, predsednik Državnega Sveta Republike Slovenije, ga. Nataša Pirc Musar, Informacijska pooblaščenka Republike Slovenije, g. Stanislav Veniger, Generalni direktor Slovenske policije ga. Medeja Lončar, Direktorica Siemens Slovenija in drugi pomembni gostje iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Makedonije, Avstrije, Velike Britanije, Črne Gore in Ukrajine.

V okviru uvodnega dela konference in šestih panelov se je zvrstilo 25 odličnih predstavitev, ki so z različnih zornih kotov obravnavale osrednjo tematiko konference, ki je bila posvečena naslovu "Management of Corporate Security - New Approaches and Future Challenges". V okviru konference je potekala tudi zelo odmevna okrogla miza, kjer so vabljeni gostje razpravljali o "Dilemah in izzivih izobraževanja strokovnjakov korporativne varnosti".

Glede na dejstvo, da je za izmenjavo izkušenj in sklepanje novih strokovnih kontaktov potrebno tudi ustrezno družabno okolje so organizatorji poskrbeli, da so se udeleženci počutili prijetno tudi ob družabnih dogodkih, ki jih je popestrila degustacija vinske kleti Graben, kjer je vinar Šekoranja predstavil vrhunska vina.

Ob konferenci je izšla tudi znanstvena monografija z naslovom"Management of corporate security - New Approaches and Future Challenges" urednikov dr. Denisa Čalete in mag. Mirana Vršca.

 

Fotogalerija

 

   

   

   

   

   

   

   

   

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK