Varnostna geopolitika

Varnostna geopolitika je eden izmed osnovnih dejavnikov na katerega morajo biti pozorni poslovni subjekti pri načrtovanju prodorov na mednarodna tržišča. Pravočasno izvedene analize varnostnih dejavnikov in dejavnikov tveganj, ki lahko vplivajo na delovanje poslovnih subjektov, predstavljajo osnovno podlago za sprejemanje ustreznih in pravočasnih odločitev. Upoštevanje in izvajanje analiz pridobljenih s procesi varnostne geopolitike za vsak poslovni subjekt pomeni konkurenčno prednost na trgu.


Strokovnjaki ICS, Ljubljana za posameznega naročnika izvedejo vse ustrezne analize stanja in varnostnih dejavnikov, ki lahko bistveno vplivajo na ekonomsko-poslovno ter tehnološko-razvojno področje. Na podlagi navedenih analiz strokovnjaki ICS,Ljubljana izvedejo predlog celovitih varnostnih rešitev za obvladovanje varnostnih tveganj ter izvedejo organizacijo ustrezne varnostne (zaščitne) funkcije v podjetjih.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK