Standardizacija in evalvacija

Procesi standardizacije in evalvacije zagotavljajo prepoznavanje in zmanjšanje varnostnih tveganj na želeno raven. Standardizacija in evalvacija sta dva zelo pomembna procesa, ki sta trdno vpletena tudi v procese zagotavljanja celovitih varnostnih rešitev pri obvladovanju varnostnih tveganj. Standardizacija varnostnih procesov na vseh segmentih korporacijske varnosti je pomemben dejavnik zagotavljanja odličnosti. ICS, Ljubljana v tem okviru zagotavlja celoten spekter varnostnih standardov in ponuja nabor možnih ukrepov za nadzor prepoznanih tveganj, ki so se z leti uporabe v različnih organizacijah po svetu pokazali kot primeri dobre prakse.


Standardi so zapisani v obliki zahtev, ki jih morajo v posameznih organizacijskih okoljih izpolnjevati, če želijo pridobiti ustrezne certifikate, ki jih med drugim podeljuje tudi ICS, Ljubljana. Glede na zahteve konkretnega poslovnega okolja lahko ICS, Ljubljana izdela interne standarde varovanja, ki uporabniku zagotavljajo enovito načrtovanje, vodenje, nadziranje in uvajanje stalnih izboljšav v izgrajeni celoviti-integralni varnostni sistem.

Evalvacija je nepogrešljivi del celovitega sistemskega pristopa, ki je namenjen ocenjevanju in analiziranju izvedenih ukrepov na področju korporacijske varnosti. Evalvacije predstavljajo nepogrešljivo osnovo za vzpostavljanje in nadgrajevanje že obstoječih celovitih varnostnih rešitev.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK