ICS Center za informacijsko varnost

 

V Institutu za korporativno varnost se zavedamo pomena celovitih pristopov do obvladovanj tveganj v organizacijskih okoljih. V dobi popolnega razmaha informacijske družbe ima informacijska varnost izreden pomen. Pojav novih kompleksnih groženj kibernetskega okolja pred nas postavlja zahtevno nalogo zaščite in varovanja naših informacijskih sistemov, ki so nujni za nemoteno delovanje organizacij javnega in gospodarskega okolja.  


Poslanstvo

 

ICS Center za informacijsko varnost (ICS CIS) je organizacijska enota namenjena izvajanju projektov za zagotavljanje celovitih in inovativnih pristopov na področju informacijske varnosti. Vrhunski strokovnjaki so zagotovilo visoke kvalitete izvedenih rešitev, kjer so na prvem mestu izpostavljene potrebe naročnikov in visoka strokovnost. Konstantni prenos najnovejših spoznanj in dobrih praks iz raziskovalnega okolja neposredno v realno okolje in obratno je tista konkurenčna kvaliteta, ki je svojstvena pri Institutu za korporativne varnostne študije.

Skozi svoje osnovno geslo "Ustvarjamo vezi, ki bogatijo ter tako gradimo pot do uspeha" izražamo svoj pristop, ki v realno okolje prinaša popolnoma nov in dokazano izredno uspešen pristop.

 

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK